Kontakt

Otvorene smo za sve ideje i prijedloge koji podupiru naše ciljeve, a u realizaciji istih nam je potrebna pomoć. Slobodno nam se javite ako mislite da nam možete pomoći u organizaciji radionica, druženja, predavanja i ostalih aktivnosti. 

Trudimo se organizirati druženja, radionice i razne aktivnosti, ali sve ovisi o našem slobodnom vremenu i sponzorima. Ovim putem potičemo pojedince, tvrtke i institucije da nam pomognu u organizaciji i/ili sponzoriranjem naših aktivnosti.

Vaše ime (obavezno)

Vaš email (obavezno)

Web adresa

Poruka (obavezno)

Postani sponzor

Sponzorstvo Girl Geek druženja je sjajan način za generiranje medijskog publiciteta u zajednici, a tvrtke također imaju priliku potencijalno regrutirati nove zaposlenice iz mnoštva talentiranih žena i djevojaka. Sponzorskim sudjelovanjem na Girl Geek druženjima u Hrvatskoj tvrtkama se nudi izuzetna prilika za prezentaciju i promociju tvrtke, proizvoda i usluga pred sudionicima koji dolaze iz ICT industrije.

Sponzori pomažu u pronalasku lokacije za druženje, te osiguravaju hranu i piće za sudionike, a mogu osigurati i nagrade ili poklone za sve sudionice (majice, knjige, pretplate, softver, gadgeti… ).

Imate li drugačiju ideju za sponzoriranje zajednice Girl Geek Dinners Hrvatska? Ako će koristiti djevojkama koje su dio naše zajednice, mi bismo rado čule o tome! Javite nam se putem kontaktnog obrasca i provjerite kako se možete uključiti.